Om Fakta om Pension

​​​Fakta om Pension er et værktøj til dig som pensionskunde, der vil sammenligne pensionsordninger i forskellige selskaber. ​Fakta om Pension er udviklet af Forsikring & Pension.

Alt er med 

Fakta om Pension sammenligner alle dele af pensionsordningen – ikke alene afkast og omkostninger, men også forsikringer, valgmuligheder, risikotal, service og rådgivning.

Den typiske pensionsordning 

På Fakta om Pension kan du sammenligne de pensionsordninger, som en typisk kunde har i de forskellige selskaber. Sammenligningen er opdelt på forskellige kundetyper. Du vælger selv kriterierne for sammenligningen: Alder, årlig indbetaling til pension og nuværende pensionsopsparing.  

Pensionsselskaberne leverer data

De data, du kan se på Fakta om Pension, er leveret af det enkelte pensionsselskab. Selskaberne skal sikre, at der altid vises aktuelle data.   

Alle pensionsselskaber er med

Alle pensionsselskaber, der udbyder pensionsordninger gennem en arbejdsplads, er med på Fakta om Pension. Oplysningerne er derfor samlet ét sted.

Pensionsselskaber, der primært tegner pensionsordninger for medarbejdere i virksomheder med firmapensionsaftale:

Pensionsselskaber, der primært tegner pensionsordninger for medlemmer af kollektive overenskomster:

Din egen pensionsordning 

De specifikke oplysninger om dine egne pensionsordninger finder du ved at logge på PensionsInfo.dk eller på din personlige side via dit pensionsselskabs hjemmeside.

Vil du vide mere om pension?

Her på forsikringogpension.dk kan du finde svar på de fleste spørgsmål om pensionsforhold. Læs mere om opsparingsformer, hvis du bliver syg, job og pension eller udbetalinger.