Om Fakta om Pension

Fakta om Pension er et værktøj til pensionskunderne, der vil sammenligne pensionsordninger i forskellige selskaber. ​Fakta om Pension er udviklet af F&P.

Alt er med 

På Fakta om Pension sammenlignes alle dele af pensionsordningen – ikke alene afkast og omkostninger, men også forsikringer, valgmuligheder, service og rådgivning.

Den typiske pensionsordning 

De pensionsordninger, du kan sammenligne på Fakta om Pension, er pensionsordninger, en typisk kunde har i de forskellige selskaber. Sammenligningen er opdelt på forskellige kundetyper. Du vælger selv kriterierne for sammenligningen: Alder, årlig indbetaling til pension og nuværende pensionsopsparing. 

Data fra pensionsselskaberne 

De data, du kan se på Fakta om Pension, er leveret af det enkelte pensionsselskab. Selskaberne skal sikre, at der altid vises aktuelle data.   

Alle er med 

Alle pensionsselskaber, der udbyder pensionsordninger gennem en arbejdsplads, er med på Fakta om Pension. Oplysningerne er derfor samlet ét sted.

Pensionsselskaber, der primært tegner pensionsordninger for medarbejdere i virksomheder med firmapensionsaftale:

Pensionsselskaber, der primært tegner pensionsordninger for medlemmer af kollektive overenskomster:

 

Din egen ordning 

De specifikke oplysninger om dine egne pensionsordninger finder du ved at logge på PensionsInfo.dk eller på din personlige side via dit pensionsselskabs hjemmeside.

Vil du vide mere om pension?

På forsikringogpension.dk kan du finde svar på flere spørgsmål om pensionsforhold.

forsikringogpension.dk/pension